Renginiai kraunami

« Visi Renginiai

  • event jau ivyko.

2015 m. Lietuvos motorlaivių čempionatas (III etapas, Alūksnė, Latvija)

2015 liepos 18

Latvijoje, Alūknės mieste vyks Baltijos šalių motorlaivių čempionatas. Šis čempionatas bus užskaitytas kaip Lietuvos čempionato 3-ias etapas.


– Varžybų dienotvarkė bus atnaujinta –

Motorlaivių klasifikacija

Pagal Tarptautinės Motorlaivių sporto Sąjungos klasifikaciją motorlaivių sporte laivai skirstomi į tipus, o šios į klases. Lietuvos motorlaivininkai dalyvauja varžybose 4 tipų laivais:

Skuteriai – tai lenktyniniai laivai su pakabinamais varikliais, žymimi raide “O”. Pagal variklio kubatūrą skirstomi į 11 klasių.
Motorinės valtys – sportiniai laivai su pakabinamais varikliais, žymimi raidėmis “S” ir “T”. Pagal kubatūrą “S” laivai skirstomi į 11 klasių. O “T” laivai į 5.
Gliseriai – lenktyniniai laivai su stacionariais varikliais, žymimi raide “R”. Pagal varikli skirstomi į 5 klases.
Kateriai – tai sportiniai laivai su stacionariais varikliais.

Be šių klasių yra formulinė – pati galingiausia klasė . Formulinė klasė skirstoma į 5 klases: F500, F4, F3, F2, F1.

https://www.vandensmoto.lt/wp-content/uploads/2015/05/MOD_850ModHydro_JoshKimble-32H-1024x682.jpghttps://www.vandensmoto.lt/wp-content/uploads/2015/05/MOD_850ModHydro_JoshKimble-32H-150x150.jpgMindaugasBaltijos motorlaivių čempionatas,Lietuvos motorlaivių čempionatas
Latvijoje, Alūknės mieste vyks Baltijos šalių motorlaivių čempionatas. Šis čempionatas bus užskaitytas kaip Lietuvos čempionato 3-ias etapas. - Varžybų dienotvarkė bus atnaujinta - Motorlaivių klasifikacija Pagal Tarptautinės Motorlaivių sporto Sąjungos klasifikaciją motorlaivių sporte laivai skirstomi į tipus, o šios į klases. Lietuvos motorlaivininkai dalyvauja varžybose 4 tipų laivais: Skuteriai - tai lenktyniniai laivai...

Informacija

Data:
2015 liepos 18
Renginys žymės:
,

Vieta

Alūksnė, Latvija
Alūksne, Latvia + Google žemėlapis