Pradžia Forumai Vandens motociklai 2001 kawasaki 900 stx

Šioje temoje yra 14 atsakymų, 4 dalyviai, ją paskutinį kartą atnaujino  mr-edgariukas prieš 13 m. 11 mėn..

Rodoma 15 įrašų - nuo 1 iki 15 (viso: 15)
  • Autorius
    Įrašai
  • #183

    Sudegė paskutinis stumoklis.. Žinau daug priežasčių dėl kurių taip galėjo atsitikti, bet jas atmetu nes viskas tvarkinga. Ar gali būti jei papuolė vandens į veleno korpusą po apsivertimo?

    #846

    Gali būti ir taip bet tai ne ta problema B) blogas tepimas, hujovas kuras 😉

    #847

    blogas kuras atsimeta.tepimo sistema gera..ir tepimo padavimas tikrai geras..tas yra kad papuoles vanduo i veleno korpusa reagavo i tepala ir pasidares baltas skystis (tepalo ir vandens misinys) todel galbut ir tepimas jau ne tas ..mano versija..bet reikia surasti atsakyma nes pakeitus stumokli gali vel degti… pries tai turejau kita moca tai du kart sudeges stumoklis.. o stumoklis dega del mazo kiekio kuro arba tepimo sutrikimo pagrinde.

    #850

    Mindaugas
    Keymaster

    Kad liesas misinys dega aukstesnioje temperaturoje faktas. Bet ar ne manai kad tokia pat problema dvejuose motocikluose byloja apie netinkama kura, kuro priedus ar tepala?

    #851

    pries tai mocui as ikisau pirstus prie karbiuratoriu reguliavimo..ir nezinojau kad turi buti nureguliuota visi skirtingai. todel ir sudege..bet paskui sutvarkiau viska.. o del blogo kuro atmetu,nes as anglijoj.ir cia kolonelese kuras tikrai atitinka standartus. du cilindrai veikia puikiai..nusiemiau galva tai grazu viskas..del blogo kuro bent jau butu pradeje lyditis ar panasiai..bet butent vienas paskutinis.. man tik vienas klausimas..kaip suzinoti ar misinys ne per liesas?juk cia trys karbai ir ant kompo nepastatysi.rodys vistiek visu triju..gal du duos per riebu o vienas per liesa ir rodys normaliai.. kaip galima sita problema ispresti?

    #855

    kimi
    Participant

    PROBLEMOS sprendimas toks , issuki zvakes ir ziuri kokios jos spalvos, jei zvakes baltos be suodziu tai misinys per liesas reik riebint, jei labai slapios ar ziaurei daug suodziu tai per riebus, zvakes turi but tamsei rudos spalvos! reik karbus reguliuot, as savo xp sureguliavau,zaidimo yra ir nemazai ir reguliuot reik jau vandeni kai plaukioji kad su apkrova butu! 😉 informacijos gali rasti forumuose. viena toki galiu parekomenduot http://www.shopsbt.com/forum/

    #856

    taip..as ta dariau..pravaziuoju ir issuku zvakes paziureti ..ta as zinau. bet turbut nenuziurejau ..atrode kaip ir graziai ,,nu idesiu nauja stumokli siuresiu kas minute.

    #857

    mr-edgariukas rašė: taip..as ta dariau..pravaziuoju ir issuku zvakes paziureti ..ta as zinau. bet turbut nenuziurejau ..atrode kaip ir graziai ,,nu idesiu nauja stumokli siuresiu kas minute.

    tiesa..klausimukas..zvakes buvo kaip ir graziai rudos(virurys)..bet zvakiu krastai juodi ..

    #858

    kimi
    Participant

    Tu paziurek tam forume kur parasiau, ten parasytas visas reguliavimo ciklas ir atrodo kad dar ir foto yra!

    #859

    nerandu..kokiam forume parases?kur

    #860

    kimi
    Participant
    #861

    angliskai gaila..namo anglu ne 100%

    #867

    Kur galeciau gauti alkunini velena 2001 kawasaki 900 stx arba kur galetu restauruoti.. reikia tik vieno cilindro sutvarkyti. Arba pirkciau visa varikli kawasakio 900 arba 1100 jei tik toks tinka.

    #869

    Mindaugas
    Keymaster

    Ziurint kiek zadi investuoti. Pvz restauruotas alkuninis su svaistikliaisi is SBT: http://www.shopsbt.com/kaw-2001-900stx/20-209.html O kas nutiko kad nori ji keisti?

    #870

    ..ooooo..jus labai malonus zmogus.. cia kaina isvis juokinga…nes skotijoj as radau tai tavo veleno restauravimas kainuoja £480 pilnai viso..bet cia gaunasi nepilnai £200.. man po apsivertimo buvo pateke vandens i veleno bloka.. todel tepimas maisesi su tuo vandeniu ir jau ne tas tepimas buvo ir truko visas stumoklis dalim ir sugadino vieno cilindro veleno guolius..juda svaistiklis.. 😉

Rodoma 15 įrašų - nuo 1 iki 15 (viso: 15)

Prisijunkite, jei norite atsakyti į šią temą.

mr-edgariukas
Pradžia › Forumai › Vandens motociklai › 2001 kawasaki 900 stx Šioje temoje yra 14 atsakymų, 4 dalyviai, ją paskutinį kartą atnaujino  mr-edgariukas prieš 13 m. 11 mėn.. Rodoma 15 įrašų - nuo 1 iki 15 (viso: 15) Autorius Įrašai 2010 rugpjūčio 8 @ 1:45 #183 mr-edgariukasNarys Sudegė paskutinis stumoklis.. Žinau daug priežasčių dėl kurių taip...