Pradžia Forumai Vandens motociklai Bombardier GTI, 2006 m. “protas”

Šioje temoje yra 6 atsakymai, 4 dalyviai, ją paskutinį kartą atnaujino  Mindaugas prieš 15 m. 6 mėn..

Rodomi 7 įrašai - nuo 1 iki 7 (viso: 7)
  • Autorius
    Įrašai

kimi
    Participant

Sveiki gal kas turit GTI 150ag, 2006 metu kompa? ar bent isivaizduojat kur rast ir ka tai kainuotu?!

naujas nuo 3000 iki 4000lt. B)

kimi
    Participant

Aciu tau labai! 😉 tik kiek suprantu ji dar reiktu priristi? cia matai toki varijanta turim nuziureja ir nezinom ka daryt, be kompo neuzkursi, nors sako kad tipo viskas ok su motoru bet as tu pasaku jau prisiklauses 😀 ! cia kur bivake gal uzsakinet reiktu?

tai cia tam kur autopliuse guli geltonam gti uz 8300lt. kazkaip man itartinas tas moto juk geram niekas proto taip neisimineja matyt yra kita dar kokia problema jei gu viskas kitas butu gerai juk tokiam nesenam moto amerikonas butu nupirkes prota ir pardaves uz einama kaina greiciausiai kad niekas neikastu to reikalo ira isimtas protas specialiai ir bandoma ieskoti loterijos pirkeju ocia siais laikais nepigi rizika ir abejoju ar jos kasnors imsis!!! B) 😀

kimi
    Participant

Supranti cia mano toks vienas korešas jo užsimanė, aš jam ir sakau kad čia ne tas variantas, o jam jo vis tiek reikia 😀 , aš asmeniškai tai i tokį net nežiurėčiau jis nori nupirkt 2006 metus ! 😉 aš ir nerizikuočiau.

edvinas_r
    Narys

adminui siulau forumo tema “Kateriai”. Kazkaip cia jos pasigedau..nejaugi nera zmoniu pametusiu prota del kateriu? B)

Mindaugas
    Keymaster

Sveikas, Edvinai 😉 Yra kateriu skiltis forume, bet ji kolkas tuscia. Tu busi pirmas, kuris ten prades rasyti:D p.s. Situos pranesimus ar veliau perkelsiu butent i kateriu skilti

Rodomi 7 įrašai - nuo 1 iki 7 (viso: 7)

Prisijunkite, jei norite atsakyti į šią temą.

kimi
Pradžia › Forumai › Vandens motociklai › Bombardier GTI, 2006 m. “protas” Šioje temoje yra 6 atsakymai, 4 dalyviai, ją paskutinį kartą atnaujino  Mindaugas prieš 15 m. 6 mėn.. Rodomi 7 įrašai - nuo 1 iki 7 (viso: 7) Autorius Įrašai 2009 spalio 10 @ 15:22 #155 kimiParticipant Sveiki gal kas turit GTI 150ag, 2006 metu...